torsdag

Hvor er plommen?

Et beskjedent knippe elever spurte om jeg kunne blogge om Freias påskeegg på Kariannes Klinkekule. Ettersom jeg stifta bekjentskap med produktet forrige helg, så er det et noe tynt grunnlag for en bedømming. Men en ivrig elev mente at det er måten man spiser egget som er viktig, at den måten rett og slett er å putte hele egget inn i munnen og deretter starte kjeveakrobatikken. Etter mitt skjønn, er det en interessant måte å spise egg på, og ikke minst - svært effektivt. Egget i seg selv består av en en mørk sjokoladehinne med et lettere klisset, hvitt materiale på innsiden. I kartongen følger det med en egen skje som kan ikke brukes til noen ting annet enn å spise Freia sjokoladeegg. Etter eggtestspisingen forrige uke, ble konklusjonen min at egget også mangler en vital del; plommen. Dessuten er det lenge til påske.



http://www.studvest.no/bilder/2008/03/11/8323_pskegodt_freiapskeegg.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...