torsdag

Twilight duett

robert-piano-breaking-dawn.jpg

Ingen av de andre Twilight-filmene har nådd like gode slagstall som Breaking Dawn. Dette til tross for at kritikere omtrent dra av seg alt håret i frustrasjonen over elendig kvalitet. Nå var det vel aldri forventa at kultureliten ville omfavne Twilight med kyss og klem, dette er populærkultur av ypperste kvalitet; bare ispedd noen overnaturlige elementer som varulver og vampyrer. Ellers er det en ganske vanlig kjærlighetshistorie. Noe slikt er umulig å like. 

Premieren for andre del er i november, men allerede nå er Twilight-låtskriver Carter Burwell at det er laget en duett for Edward og Renesmee. Robert Pattinson er ikke helt tapt bak ei vogn når det gjelder å synge og spiller instrumenter. Bella's Lullaby fikk masse oppmerksomhet (som forøvrig er ei nydelig låt) da det viste seg at Pattinson spilte piano sjøl. Men hvem at alle døtrene som skal faktisk synge sammen med ham i denne duetten er litt vanskelig å vite. Etter hva jeg har skjønt så er det en liten flokk av Renesmeer, så det er flere å ta av. Men Burwell har sagt følgende: 

In the movie I'm working on right now, which is Breaking Dawn: Part 2, they needed Rob Pattinson and the actress who plays his daughter to play piano onscreen. I had to write this duet before they shot the film so they could actually learn the parts. Rob is a musician, so he prides himself on working out the fingering for these correctly.
Ah. Dette kommer til å bli litt av et far-datter-øyeblikk. Og alle fans kommer til å ligge flate av begeistring. Smarte filmskapere. 

Les også: 1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...