lørdag

MGP uten Coctail Slippers = FAIL


Da var andre semifinale i årets MGP unnagjort. Folk sitter på Twitter og jamrer over hvor dårlig låtene er og at de ikke gidder å se på programmet og heller sitter i en krok og strikker. Særlig. Dessuten er ikke er ikke alle låtene like dårlig, men vi er jo eksperter på å sende videre de dårlige låtene. Tommy Fredvang og Malin Reitan leverer gjennomanonyme låter, og vil aldri kunne hevde seg internasjonalt. Plumbo skal stjerne i hatten for å synge på norsk (har vi glømt bort at det er en mulighet??), og det er ikke overraskende at de går videre med tanke på grunn av alt oppstyret med MadCon under Spellemannsprisen. Men hvorfor ikke Coctail Slippers ikke går videre kan jeg ikke fatte og begripe. Gruppa, som har kontrakt med Little Stevens produksjonsselskap, leverte et fyrverkeri av en opptreden med catchy låt, fabelaktige kostymer (ELSKER hatten gitaristen brukte) og et generelt uttrykk som det lukta svidd av. Men det er klart at dette ikke når helt opp i en konkurranse der det er stort sett fjortiser som bruker tellerskritt på å stemme, og den voksne garde sitter på internett og jamrer over konkurransen.  

Synes du de riktige folka gikk videre til finalen? 


 


Les også: 
Bruce Springsteen er snart på veien igjen! Og han har sluppet den første singelen fra plata Wrecking Ball. Sjekk denne linken for ei lytteprøve!
Adele sier at Etta James er den ultimate originale sangeren. Og jeg er veldig enig med henne! Sjekk linken for Adeles hyllest til Etta
Verdens viktigste baby etter Jesus havna selvfølgelig på #1 på Billboard etter et par dager. Her kan du lese om hvordan det går når mamma heter Beyonce og pappa heter Jay-Z

1 kommentar:

  1. Nei ikke alle. Jeg synes egentlig Tommy hadde en fin sang, og ja jeg liker Plumbo, men de passer ikke helt inn i MGP.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...