fredag

Bel Ami


Ny storfilm står på trappene, og jeg gleder meg som en liten unge til å se Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci og Kristin Scott Thomas i en elegant cocktail av begjær, selskapskjoler og deilig engelsk aksent. Her er flere av mine filmfavoritter i sving, og spesielt hyggelig er det å se Christina Ricci i så godt vigør igjen. Nå er kanskje jeg en av de få som mener at Twilight-skuespillerne er av god klasse, og det inkluderer også Robert Pattinson - og her får han muligheten til å spille en manipulerende herremann med mål om sosial klatring. Pattinson har godt av å spille mer komplekse karakterer enn en eiesjuk og oppofrende og glitrende vampyr. 

Det aller morsomste er Uma Thurmans kommentar om samarbeidet i Bel Ami. Hun har liksom fanga opp at han spilt vampyr, men kanskje ikke helt fått med seg greia sånn ellers. 
'Robert is good-looking in person, but he doesn't have that diamond-sparkle skin like in those Dracula movies. He’s a very disciplined, very seroius, very ambitious, very organized actor.'
Og en ting er nå den dataanimerte glitringa, men noe helt annet er de ørten linsekifta som filmene krever. Også har han vel kanskje aldri spilt Dracula, heller. Ihvertfall ikke helt. 


Les også:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...