mandag

Peaches goes pregnant


Peaches Geldof har funnet roen med den rockemusikeren Thomas Cohen. Dattera til Bob skal bli mamma, har lagt partylivet på hylla og nekter å være den it-jenta som alle ville at hun skal være. Nå lever hun som et gammelt ektepar sammen Hr. Cohen. Hun er riktignok 'bare' 22 år gammel, men har garantert opplevd mer enn en 32-åring. Nå bor hun i et stille og ortodoks område av London og sier at hun har funnet hyllen i livet sitt. Bra! Dette er langt bedre enn dop og stadige nakenbilder sirkulerende på internett. Og denne forsida til Hello! er jo bare helt nydelig. 


Les mer: 
Christina Aguilera hyller Etta James i begravelsen. En kan si mye rart om Aguilera, men synge - DET kan hun! Sjekk linken for å høre henne synge en Etta-klassiker; 'At Last'.
Mens Peaches toner ned det offentlige livet, så toner Storadelens det opp! Sjekk Gunhilds puppeplassering under åpninga av nytt hotell i Sverige! 
Hva er det med Little Steven og Norge? Norske band, norsk tv-serie og ørten opptredener på Skavlan. Hva er alt dette? Klikk på linken for å lese om Lilyhammer. 


2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...