fredag

Little Steven på Lillehammer


En million nordmenn bunkra opp foran tv-en for å se premiereepisoden av Lilyhamer. Det er nesten 1/4 av Norges befolkning, det! Men det er klart at et navn som Little Steven trekker nok en seer eller to ekstra, han virker til å være en ekte Norgesvenn med hyppige besøk hos Fredrik Skavlan og et eget plateselskap som til stadig signerer med norske band. Jeg har tilogmed sett ham gående rundt med lusekofte! 

Det virker likevel som om kritikerne er mer lunkne sett i forhold til de skyhøge forventningene som var stabla på beina i forkant. Sjøl mener jeg at det er de norske skuespillerne som virkelig burde sette standarden for forventning. Little Steven har riktignok et navn, og det er kanskje ikke så rart med tanke på at han var gitarist i Bruce Springsteens E Street Band og har hatt ei mafiarolle i tidenes mafia tv-serie; The Sopranos. Men det er Mariann Saastad Ottesen og Trond Fausa Aurvåg som virkelig er skuespillerne. De er fabelaktige!

Likte du Lilyhammer?

Les også: 

3 kommentarer:

 1. ja, jeg likte Lillyhammer! De gjør narr av det norske på en varmhjertet måte og mye e rveldig gjenkjennelig ( på godt og vondt). Og selv om karakterene er sære, og settingen slettes ikke den lyseste, så får jeg hjemlengsel.

  SvarSlett
 2. Ja, jeg synes absolutt den var verdt en titt! Selv om karakterene er ekstreme så digger jeg når vi gjør narr av oss nordmenn. Og vi bydamer synes kanskje det er ekstra artig å gjøre narr av bygde-Norge, he he.

  SvarSlett
 3. YES!

  I felt the first episode was a bit slow, especially for an American market, but before it ended, it had me curious as to what may be happening next.

  Last night´s (2nd) episode moved at a faster and smoother pace. I am growing attached to the characters, and LOVING the brilliant one liners!!!!!

  I am finding it FUN Norwegian humor from the outside in as well as from the inside out!

  Klem,
  Kimberly

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...