fredag

Gratulerer Melissa!!Da de nominerte til Oscar-prisen blei nominert her forrige dagen, så blei det et lite gledeshopp fra denne kanten da jeg oppdaga at Melissa McCarthy var nominert for beste kvinnelige birolle. Det er SÅ fortjent etter innsatsen i Bridesmaids! Det skal litt til å gjøre den berømmelige doscenen, samt at det krever en god del å gjøre seg sjøl til en mandig dame uten sminke, men med perlekjede. Det er en ganske stor forandring fra den kakeglade vimsedama i Gilmore Girls.

Kristen Wiig er nominert for beste manus (trur ikke hun vinner den kategorien), og alle damene som var med å spille inn Bridesmaids har fått invitasjon til å gå den røde løperen. Jeg gleder meg!

Les også:
Det er laga en egen duett til Edward og Renesmee i den siste Twilight-filmen. Som de frir til publikum! Som de frir til publikum!
Jason Segel har vært med i en haug av sesonger i How I Met Your Mother. Nå er det snart premiere på den romantiske komedien Cyurs med Susan Sarandon. Trur det kan bli bra!
Første fotoet fra Dark Shadows der Johnny Depp spiller vampyr! Og det ser ut som om han spiller en litt ekkel vampyr med lange, ekle negler og fett hår. Yay! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...