mandag

Christina Aguilera hedrer Etta JamesDet har vært mye skriverier om vekta til denne dama i det siste. For min del spiller det svært liten rolle at hun har blitt litt rundere i stjerten, men det som er litt rart er denne utringa jakka som hun har på seg i begravelsen til Etta James. Også lurer jeg på om hun har en mygg rundt anklene, fordi hun vifter veldig mye rundt med beina i starten der. 


Uansett, Etta James blei gravlagt på lørdag og Aguilera var blitt spurt av familien om hun kunne bidra med sang. Og en kan si mye rart om denne dama, men synge - DET kan hun. Hør henne synge et av Ettas virkelig store klassikere;  At Last. Etta James har vært en av hennes store inspirasjonskilder, og sa noen veldig helt sanne minneord om henne: 


Etta wasn't just any performer, she was a strong woman whose talent came from a place so deep it moved people in ways they never felt before. 

Les også:
The Cranberries er ute med ny singel! Ni år etter at de ga seg, så er de nå tilbake i manesjen. Og dette høres veldig bra ut! Sjekk linken for å høre 'Tomorrow'
Okey. Når mamma heter Beyonce og pappa heter Jay-Z, så blir det straks en hit på Billboard. Trykk her for å høre lille Ivy Blue Carter gurgle!
Adele kaller Etta James 'The Ultimate Original'. Og hun har så rett! Trykk på linken for å lese hva Adele har sagt om Etta! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...