fredag

You should never try to be the biggest rock band in the world


The Black Keys

Noen veit å ta bladet fra munnen og virkelig lange ut en tung labb mot en hel industri. Patrick Carney i Black Keys Rising sier i Rolling Stone at det aldri bør være et mål å bli det største rockebandet i verden. Til bladet sier han at:

'Rock & roll i dying because people became OK with Nickelback being the biggest band in the world. So they became OK with idea that the biggest rock band in the world is always going to be shit - therefore you should never try to be the biggest rock band in the world. Fuck that!'

Og han har kanskje et poeng? Opprøret har lagt seg, det er ingen å være sinte på lenger og musikken har gått fra samfunnsengasjement til dyrking av idoler - også for rockegutter. Synes også det er litt morsomt at han så aktivt går i strupen på Nickelback og hevder at musikken deres er bare søppel. Mange mener med Black Keys Rising, at bandet er kjedelig, lite interessant og veldig mainstream. Likevel er det en fyr som har gått ut og sagt at bandet er bra - og det er ikke ringere enn Chris Martin i Coldplay. Så det betyr vel at Black Keys Rising heller ikke har noe sans for ham. Enda morsommere!! Sjøl mener jeg Coldplay er litt oppskrytt. Bittelitt. 

Er du enig at rockeband i dag er oppskrytt??

Les også: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...