onsdag

Godt nytt år

For de fleste er det vanlig å komme med nyttårsforsettene ved nyttår. Mål en setter seg skal holdes og en starter med blanke ark og noen fargestifter. For pedagoger er det ofte litt annerledes, en starter gjerne det nye året i midten av august. Forrige år er historie, og et nytt år ligger foran. Nye elever, nygamle elever, nye prosjekter og måter å gjøre ting på, nye lærebøker (*uæh!*) og ikke minst nye kollegaer å jobbe sammen med. Jeg pleier alltid å sette meg noen pedagogiske forsetter ved hver skolestart. I år er målet mitt å få alle elevene mine til å forstå konseptet med retorikk.


4 kommentarer:

 1. Hoppas att målen blir uppfyllda och hoppas att det blir ett underbart och lärorikt läsår :)

  SvarSlett
 2. Artig vinkling - Godt Nytt År til deg også!
  Og må ditt ønske gå i oppfyllelse, eller er det slik at disse som andre nyttårsønsker renner ut i sanden... so to speak...
  Ha en finfin helg!
  Knakende fin blogg - legger meg til som følger!
  ~ Lokki

  SvarSlett
 3. Mitt forsett er å få snakket mer med hver elev (innfører herved samtalevurdering) og at elevene skal lese flere lange tekster. Der, nå har jeg sagt det! Du får holde meg ansvarlig når året er omme. ;)

  SvarSlett
 4. Önskar dig lycka till inför nya läsåret, hoppas det blir grejt :). TACK rara för din kommentar hos mig, roligt!! Må så gott :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...