tirsdag

Forvirring i havnebassenget

De siste dagene har jeg med interesse fulgt saken om bilen som havna i vannet ved kaia i Stavanger. Saken i seg sjøl er en tragisk hendelse, og det står stor respekt av den innsatsen redningsmannskapene gjorde i etterkant. Men utover det så har avisene hatt tilsynelatende et svare strev med å holde orden på sysakene. Det har vært store variasjoner i blant anna alderen, hvor mange som var inne i og utenfor bilen og hvilken relasjon de forskjellige har til hverandre. Dette er hva som har kommet fram så langt:

  • Barnefaren (26 år) var ikke i bilen, men hadde sin 17-årige sønn, 9-årige datter og 3-årig sønn i bilen. Her er det noe som ikke stemmer. Hvis barnefaren 26 år, så var han bare 9 år da sønnen kom til verden. Her er adopsjon en muliget, men da må jo barnemora være forholdsvis mye eldre enn sin ektemann.
  • Barnefaren er 46 år, satt i bilen da den tippa utenfor kanten, men greide å komme seg ut. 17-åringen er lillebroren, altså onkel til de to andre barna.
  • Barnemora er 24 år. Det betyr at hun var 15 år da jenta blei født. 17-åringen har fremdeles status som onkel.
  • Og den siste, og kanskje mest riktige (?), er at barnefaren er 26 (det har aldri egentlig vært noen dissonans rundt farens alder, bare om hvor han befant seg da bilen gikk i vannet) og at han satt i bilen, men kom seg ut. Barnemora er fremdeles 24 år, mens de to yngste barna er 3 og 6 år (trykk linken for å lese artikkelen). 17-åringen har fått status som "en person som tilhører familien".
Sikkert like greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...