tirsdag

To find a boyfriend

You'll never get a boyfriend if you look like you wandered out of Auschwitz

Bridget Jones's Diary

8 kommentarer:

 1. Mener hun: Tynn som ett skjelett eller bare jævelig på håret??!

  SvarSlett
 2. Jeg trur hun mener at gutter ikke androgyne jenter. Det er det bare motemenn som liker.

  SvarSlett
 3. Jeg forstår det som at kvinner/jenter ikke får seg kjæreste dersom de ser ustelt ut... Må pynte seg opp, eller i hvert fall stelle seg litt for å være attraktive for mannfolka

  SvarSlett
 4. Ustelte mennesker er aldri spesielt attraktivt, uansett kjønn.. Men Bridgets problem er kanskje ikke så mye akkurat det, så moras kommentar er kanskje mer ment som ei trøst for alle kiloene som er i veien? Renee Zellweger har forresten aldri sett bedre ut enn i denne filmen.

  SvarSlett
 5. Jo, enig med deg i det. Ble bare litt forvirra da du skrev androgyne jenter. Tenkte gutte-jente når du skrev det...

  Androgyn, adjektiv, gresk androgynos, latin androgynus (andros = mann + gyne = kvinne).

  Begrepet var tidligere en teknisk betegnelse for å være tvekjønnet. Det betegnet en person som er født med både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer. I dag brukes Androgyn i dagligtale ofte for å beskrive mennesker med uklar eller tvetydig sosial kjønnsidentifikasjon. Den første skriftlige forekomst man kjenner til er fra 1552.

  Kilde: http://no.wikipedia.org/wiki/Androgyni

  SvarSlett
 6. Nettopp. Og spesielt i moteverden har den androgyne trenden på jentene vært gjeldende.. Lange, tynne, uten hofter og frontpartier.

  SvarSlett
 7. :D
  Ja, noen synes jo det er pent...”idealet”. Lite sannsynelig at steinalderkvinnene var sååååå tynne, de var sikkert slanke, men ikke radmagre. Slik er det i dag, om å gjøre med lavest mulig fettprosent, se så tynn ut som overhode mulig. Bare se på Anna Anka, hun er jo sjuk i hue, selv om hun later som om hun er sterk. Kanskje hun har et dypt mørkt hull inni sjelen etter en vanskelig oppvekst. Frosset hjertet til is så ingen ting skal kunne ”knekke” henne.

  SvarSlett
 8. Marilyn Monroe; tidenes største sexsymbol og størrelse 42.

  Men sjøl om moteverden vil ha size zero og anorektiske jenter - så vil vanlige gutter ha vanlige jenter. Sånn jevnt over i alle fall.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...