søndag

Bayersk vase


Loppemarkeder er veldig trendy om dagen. Folk står i kø for å komme inn og løper avgårde som om styggen sjøl skulle hatt noe å bestille. Jeg kom over et forholdsvis beskjedent loppemarked her i bygda. Et gult skilt i veien med ordet 'loppis' på og ingenting mer. Valgte å svinge innom for å se om det kunne være noe der som var verdt å ta med seg. Ikke har jeg spesielt god kontroll på hva som er 'hot or not' på disse loppemarkedene heller, men jeg går kun etter hva jeg synes er fint. Det nostalgiske har nok i en viss grad henta meg inn ettersom jeg ser etter ting som kan assosierers med barndom eller besteforeldre, eller begge deler. Denne vasen er altså bayersk porselen og er håndmalt av en eller annen svenske. Likte mønsteret på vasen og ser for meg at den kan bli fin med prestekrager oppi.

Natusan zinksalve er forøvrig kjøpt på Coop Prix. Ikke spesielt vintage, men hører med i husholdninga.

2 kommentarer:

  1. Digger måten du ordlegger deg på , hehe :) Må samtidig innrømme at jeg (de siste 5 åra) også har lagt merke til at min interesse mer og mer dras mot nostalgiske ting som minner meg om barndommen.. Kan det være overgangsalderen som innhenter meg litt for tidlig tro? Uansett-basen er kjempesøt?

    SvarSlett
  2. Takk fro det! Jeg fikk skikkelig bestemor-vibb av vasen. Kanskje det var noe med mønsteret. Nå er det ut og plukke prestekrager!

    Nostalig er bare fint, synes jeg!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...