mandag

Kongelige kyssEn eller annen journalist kommenterte at bryllupskysset mellom Charlene og Albert virka mekanisk og kjølig. Nå er jeg helt sikker på at bruden var en smule nervøs for hele bryllupsopptrinnet. En slik dag er i seg sjøl en nervøs affære og med hele verden som tilskuere - så er det ikke rart om nerva slår litt ei ekstra løkke på seg. Det kan jo hende at nervøsitet gir kjølige kyss? Har i den anledning tatt et lite dypdykk i kongelige smask for å se om det er forskjell på dem. 


Mekanisk og kjølig? Charlene lukker iallefall øynene. Er ikke det et bra tegn? Ser forøvrig ut som om Albert har fått øye på noe til høgre der. Hva kan det være? Et insekt i brudens slør? Da kan jeg berolige fyrsten med at det er nok brudens 'omvendte' diadem han har fått øye på. En veldig fiffig greie å ha pynten i bakhue, forøvrig! 


Er dette et hjertelig kyss? Det ser kanskje ut som om noen kiler Kate. Kanskje ei av brudepikene finner på noe bøll bak der? Alle hender er forøvrig pent og tekkelig plassert rundt brudebukett og foran på magen. Det er kanskje litt stivere i de kretser enn i våre egne. 


Her er det svenske paret i sving. De holder rundt hverandre og ser hverandre rett i øya mens kysset gjennomføres. Mulig Daniels brille er litt i veien. 


Det danske paret i aksjon. Er dette hjertelig og naturlig? Kanskje. De lukker iallefall øynene. Mary ser ut som om hun sover mens Fredrik strekker hals. Jo, det kan fungere. 


Vår egen Märtha Louise og Ari Behn under bryllupet i Trondheim. Ari ser da veldig fornøyd ut her og han holder bruden på ryggen (se fingre til venstre). Dette kan kanskje kalles et hjertelig kyss? Mye kroppskontakt = ekte? 


Dette blir trukket fram som det ultimate kongelige kyss. Vår egen kronprins har lagt armen i trygg favn rundtbrudens midje mens bruden sjøl har løfta armen og tatt et godt tak i kjakelæret til brudgommen. Dette er kanskje en veldig folkelig måte å kysse på, og det er liker vi jo her i Norge. 

Så hvilket kongelig kyss mener du er det beste? Og er Charlene og Alberts bryllupskyss egentlig så kjølig som mange skal ha det til? 

5 kommentarer:

 1. enig med deg at MM og Haakon virket mest ekte...det var det du mente sant?
  kan jo ikke være enkelt å kysse naturlig når hele verden ser på da, hallo!

  SvarSlett
 2. Og skulle jeg velge hvem jeg ville kysset av alle disse prinsene; Jeg tror prinsen Daniel har en del å by på. Faktisk.

  SvarSlett
 3. Ille nok å ha slekta som tilskuere når man skal kline om ikke hele verden skal synse i tillegg... nei... det der var nok et kyss for fotografene med nerver og selvbevissthet i fleng...
  jeg har trua på Charlene. hun har fått nok pepper nå syns jeg.. Dama virker som et grepa kvinnfolk. Medaljevinnere i OL er vanligvis temmelig bestemte og målretta mennesker...
  Prinsen derimot er ikke noe glansbiilde men han har et friskt og tillitsfult smil så han har nok litt personlighet å kompensere med...

  Krompen og Krompa virket ekte og det gjør de enda 10 år sennere... Vickan og Daniel virket også oppriktig ekte... den talen han holdt fikk til og med usentimentale meg til å felle en tåre... Og de to engelske virket også en smule selvbevisste men ekte...

  Syns det er koselig at folk velger å gifte seg jeg. og jeg synes Charlene er knalltøff som velger å gifte seg inn i en sånn headfuck-familie.. de er jo ikke helt pålogga noen av dem..

  SvarSlett
 4. Monacokysset tok seg jo opp fra fredag til lørdag så kanskje de hadde øvd litt ?
  Ellers så er bildet av vårt eget kronprinspar som kysser noe av det fineste jeg har sett av sorten kongelig bryllupskyss ♥

  SvarSlett
 5. Hei... :O)
  Morsomt innlegg og morsomme kommentarer... :O) Liker vel kysset til Krompen og krompa, som sammensurrrihuset så morsomt skriver, best jeg også... :O)

  Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...