tirsdag

Royal København

Til alle dere som trur at den eneste måten å kommunisere med dansker på er gjennom engelsk; dere tar FEIL! Etter en overfart i helga så kom jeg fram til den konklusjonen at det går helt fint å snakke norsk og dansk sammen, Københavnere skjønner til og med rømsjingen. Det er god språkkompetanse, det!


Gastronomiske godsaker

Luefangst fra Abercrombie & Fitch

Jeg og venninne-frøken Maria (gå på bloggen hennes her), så blei det mye (men litt sjelden) god mat og en del tråkking i butikker. Vi hadde frokost og lunsj på The Royal Cafe, som serverte nydelig te i nusselige kanner på store bord. Det betyr at en sitter aldri aleine, men har andre frokost - og lunsjsnaskere rund seg hele tida.

 

Etter en liten runde på den nyåpna butikken Abercrombie & Fitch (som forøvrig skilter med mørke lokaler, høg diskomusikk og mystisk pene ansatte), kunne jeg rusle ut av butikken med ny lue med fake dusk. Den satt i grunnen på knollen store deler av turen sjøl om den var nedspraya med herreparfyme fra butikken. Men i København, der går alt ann!Lue med elg

Etter noen runder i forskjellige interørbutikker, så har jeg funnet ut en ting; danskene har skjønt det! Uansett om det er interiør eller klær, de har sitt eget design - og du kan se at det er dansk. Nå må vi oppå haugen her snart komme etter...!
Dagens fangst


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...