lørdag

Mr. Abe

Disse to kunne strengt tatt vært brødre.
Da jeg leste engelsk på UiO, så var noe av det mest spennende fra amerikansk historie hva som skjedde med og rundt Abraham Lincoln; advokaten med militærbakgrunn som heiv seg sjøl og nordstatene inni en borgerkrig å få krangla ferdig om slaveriet en gang for alle. Tre av guttene hans døde som barn, og han blei sjøl skutt på Fordteatret i D.C etter å ha overlevd allerede et attentat (lurer litt på om ikke livvaktene hans hadde noen huller i kunnskapen sin her). Med sine 193 cm på strømpelesten og et noe forbryteraktig oppsyn, så ser jeg med stor glede at Daniel Day-Lewis skal spille Lincoln i et prosjekt der Spielberg himself skal sitte ved spakene. Day-Lewis har noe av dette villdyraktige over samt at han tar bare roller han virkelig gidder å spille.

Finnes det ikke bedre alternativer
enn Paltrow?
Jeg er ikke så fornøyd med at Gweneth Paltrow er foreslått til å spille kona. Damene på den tida var ikke lange, tynne pinner med sneven av spisevegring, men korte og litt runde med god apetitt på mat. Er Hollywood skrapa for slike skuespillere?

1 kommentar:

  1. Man har jo alltid Renee Zellweger da... hun har i hvert fall periodevis litt bollekinn. Må være hennes norske gener fulle av vafler og kakao som slår til.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...