onsdag

Tivoli

Tivoliet under sparekniven?
Tidligere i uka blogga jeg om hvor enkelt det var å snakke norsk i København (les her), så er det enda enklere å svinge innom tivoliet for å glane. Vi bestemte oss for å tasse rundt i fornøyelsesparken (som forøvrig er noen hakk mer gjennomført en Tusenfryd) etter mørkets frambrudd, slik at vi kunne få med oss alle den flotte julebelysninga.

Tivoliet er også proppende fullt med julebutikker, så tok oss god til å se på all julepynten. Danskene er særlig opptatt av fluesopp som pynt, og en kan finne dem i alle størrelse, fasonger og farger. Ellers trur jeg at parken er under sparekniven da jeg kom over visse merkelige lapper i en av bodene..


Litt glasurproblemer....

Ellers prøvde vi oss på glaserte epler. Å spise eple fra en pinne er nå en litt merkelig måte å innta mat på i utgangspunktet, men at glasuren var så hard at en nærmest skaler av i fortanna ved første biten var ei rein utfordring. Glasuren klebra seg konstant fast til jekslene og gav visse problemer med å få åpna gapet etterhvert. Men eplet smakte godt.


....men et sett med rømsjing-tenner er godt å ha!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...