tirsdag

Har blondinene tapt terreng?

Da var enda en prins fjerna fra markedet for oss dødelige. Egentlig miunner jeg ikke Frk. Middelton (bortsett fra muligheten til å kunne velge på øverste hylle når det gjelder brudekjole) hennes kongelige framtid, det er nok av stivbeinte familiemedlemmer der som kan skape hodebry. Men hvis ingen hindringer blir for uoverkommelige (forhåpentligvis tar ikke disse to en Madelene-og-Jonas), så er det duka for fest og moro en gang til neste år. Hele Europa vil følge Kates tassende skritt oppover kirkegolvet og føle at en atter en gang er forena gjennom blått blod.

I følge norsk kongeeksperten (hvordan får en knabba til seg en slik tittel? Finnes det utdannelse for slikt?), Trond N. Isaksen, så er den kommende prinsessa både "søt, presentabel og har utdanning". Nå har jeg aldri trudd at den prins William ville funnet seg et lurveleven av en kjæreste, så akkurat det har jeg ikke levd spesielt ille for. Derimot så finner jeg det litt merkverdig at Europas prinser i stor grad finner seg mørkhårede og mørkøyde jenter. Frk. Middelton kunne fint sklidd inn i de danske kongerekker som lillesøstra til Mary eller Marie. Har blondinene tapt terreng?

4 kommentarer:

 1. Sex and the City var blandt de første som frontet at det er brunettene som er de peneste og de beste kone-emnene mens "Blonds have more fun" som også vil si at det er "fun" det begrenser seg til i interaksjonen med blondinene.
  Dette er ikke helt generaliserbart, men de satte kanskje i gang en trend.

  Jeg er kanskje ikke prins, men jeg har i alle fall valgt meg ei brunette (også er jeg like gammel som Willie)

  SvarSlett
 2. Ofcourse not silly girl. Princie Willie of the CommonWealth(ie).

  SvarSlett
 3. Å ja. Hehe. Hva med redheads?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...