torsdag

Fjonge Oscar-damer

Det har allerede blitt skrevet opp og ned i mente om de forskjellige Oscar-kjolene, og hvem som hadde fine kjoler og hvem som ikke hadde fullt så fine kjoler. Oscar-utdelinga er definitivt damenes dag, da alle klesplagg blir analysert med lupe med påfølgende synsing. Men det virker til at alle har vært enige om en ting; Gweneth Paltrow er den store kjolevinneren med sin hvite kjole med kappe. Og den er vitterlig flott, også! Sjøl uttalte dama at hun hadde et Jackie Kennedy-øyeblikk med denne kjolen. Helt korrekt, Gweneth så ut som ei gudinne i denne kjolen, og det gjorde vel stort sett Jackie også.

Natalie Portman fikk kritikk av MinMote-Sonia for valget av en vintage Dior-kjole. Den fungerer fint, men 'får henne ikke til å juble'. Jeg derimot synes kjolen 'fungerer' helt topp, og hun skal ha masse ros for valg av en kjole som har retroprikker og flott rødfarge. Natalie ser flottere ut enn noen gang!

Octavia Spencer er en fargeklatt på den røde løperen, og har uttalt både at hun skal bruke statuettene sine til å trene med for å bedre på figuren samt at puppene skal opereres etter at alt dette prisstyret er over. Dama har bøttevis med humor, og tuller rundt med pressen gang på gang uten at pressen skjønner det. Det er pluss i boka! Dessuten trenger vi damer med former i Hollywood, det er altfor mange skraklete damer der som kan få enhver til å føle seg tjukk. Uansett, Octavia hadde på seg en nydelig kjole under årets Oscar-utdeling. Hun ser sunn og frodig ut, i motsetning til Angelina Jolie - som fikk mye oppmerksomhet for et kjolebein og stadig mer utstikkende knokler.

Den siste dama som får plass blant mine topp fire er dama til George Clooney. Jeg husker ikke hva hun heter, og hun er enda en tynn og pen sak som er fin å vise fram på løperen - MEN kjolen hennes er helt nydelig. Spesielt den gullrosetten på hofta er fin! Så full pott for dama som jeg ikke husker navnet på!

Hvilke kjoler likte du best?

Les også: 

2 kommentarer:

  1. Jeg syns de tre første var flotte, men den siste, vel, litt mye gull :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt mye gull, ja.. Men fin ellers!

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...