Denne samtalen er fra en middag. Far og hans fem år gamle sønn spiser potetstappe og pølser, og samtaleemnet er basselusker (altså bakterier) som kan komme på maten, og eventuelt hvordan forhindre at de kommer seg dit. Noen ganger tar slike samtaler noen uante vendinger.
S: Hva er det basselusker ikke tåler?
F: Kulde, vann som koker og såpe.
S: Og chili?
F: Ja, og chili.
S: Kan man banke basselusker?
F: Nei.
Les også:
Ikke banke, bare lure!
SvarSlettGod helg.
Sant!
SlettHaha...
SvarSlettvi hadde følgende under en frokost i februar hvor røykalaks var et påleggsalternativ:
Maya: e laks laga av melk?
Mamma: ja, den e de hvis de gjør at du spise laks.
Maya: e de brunost som e laks da?
Bjørn: av å te e de brunost som bli levandes å de bli en laks. Dæm bare har oppi litt gelatin.
Hahahahaha!!!
Slett