fredag

Miley Cyrus synger Bob Dylan


Mitt beskjedne kjenneskap til Miley Cyrus begrenser seg til noen rosa Hannah Montana-kollasjer og merkelige Twitter-bilder. At hun faktisk er ganske så flink til å synge har drukna i alt stafferiet, og at hun har gått et inntrykk av å være ei slags fjortisflokse som ikke har noe å gi meg. Men nå har det seg sånn at Bob Dylan har dama med på sin nye plate; Chimes of Freedom. Utgivelsen er en del av feiringa av at Amnesty fyller 50 år, og flere Miley har fått selskap med av blant annet Sting, Patti Smith, Adele og Queens of The Stone Age på disse nyinnspillingene av disse Bob Dylan-låtene. Og for være helt ærlig, så gjør Miley en riktig så god figur med You're Gonna Make Me Lonesome When You Go. Sjekk sjøl! Les også: 
Se Madonnas helt ville show under Super Bowl! Dette er dama si som holder ti stive gjennom flere tiår! Og alt kulimenerer liksom i denne opptredenen. Les mer her! 
Aleksander With er i ferd med å gjøre det stort i svenske MGP. Mannen (ja, nå er han blitt en mann) er på full fart opp! Hør og se låta her! 
Se Adeles flotte opptreden under Brit Award. Jammen godt den dama fikk orden på stemmebånda igjen, slik at vi får høre masse av henne i framtida. Hvis hun ikke legger opp, da. Les mer her! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...