tirsdag

Välkommen til mitt kalas

Det er 20 år siden Lisa Nilsson starta sin artistkarriere - og i den forbindelse er nå damen ute på en nordisk turnè. Ivrig familiemedlemmer ønsket å reise på hennes eneste konsert i Norge, og ettersom undertegnede også har sansen for den myke fløyelstemmen - ble det til at en kontingent på hele 4 stk, bestående av tanter og onkler og annet rask, dro til Folketeatret for å høre henne live.

Konserten ble lang og innholdsrik - med innslag av både pop, Grand Prix, vise, samba, jazz og bossa nova. Hun hadde en intens og kjoleskiftende tilstedeværelse under hele konserten, men likevel dempet. I motsetning til den andre kråka som Sverige har å by på, så blir dette i langt større grad en utøvende kunst - ikke et underholdningbidrag med vindmaskin og dansing.

Det store spørsmålet var om rockepresten Eidsvåg ville komme. Og lenge så det mørkt ut, ettersom det ene ekstraummeret etter det andre ble sparket i gang uten at noe skjedde. Men omsider kom en blek Eidsvåg (rakke vel ikke sminken) tomlende ut på scenen og sammen sang de "Mysteriet" og "Eg ser" - hvilken avslutning på en ellers høykvalitetelig konsert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...