mandag

Himmelmektig GloriaDet hender til stadig at man blir stolt av å være rømsjing - en tittel som til tider må bæres med en viss byrde utenfor kommunens grenser. På lørdag var hele 7 % av bygdas innbyggere samla i Setskog kirke for framførelsen av Gloriamessen - og etter flere ukers instendig øving, så viste resultatet seg i all sin prakt på denne konserten. Her er det snakk om en sangteknisk krevende affære, hyppig korpusting og mengder av motivasjon. Inger-Helen Bolstad og Trygve Nilsen synger duett på "Hellig, hellig, hellig" i det første klippet. I det andre har koret kommet seg godt inn i "Postludium". Konsertrekka avsluttes i Rømskog kirke 2.påskedag. Regissøren tar forøvrig ikke ansvar for noe semmert lyd&bilde.
4 kommentarer:

 1. Jeg håper virkelig lydbildet var bedre på konserten! Grumf :-)

  SvarSlett
 2. Betraktlig bedre, ja. Jeg hadde bare tlf - og lydopptaksfunksjonen der er ikke av ypperste kvalitet. Men moro med klipp likevel! *smil*

  SvarSlett
 3. Moro å lese om konserten, både i Indre og her. Du er flink til å skrive og ta bilder! Artig å høre litt lydklipp også:)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du synes det, Anne Line! Nå ble jeg glad! Det var en magisk og flott konsert. Og hele konseptet med prosjektkor er jo så bra!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...