fredag

Anbefalte gojibær fra Heaven Mountain

Er du en av dem som drøvtygger tørka gojibær? Du trenger ikke det lenger. De fleste gojibæra som finnes på den lokale butikksjappa er harde og fungerer bedre som innhold i ei babyrangle enn mat. Dessuten setter de seg fast i tenna ved tygging.

Jeg kjøper tørka gojibær på iHerb for $12. Og da får du en stor og fin pose, ikke en sånn liten pinglepose. Jeg veit ikke hvor pingleposegojien dyrkes, men mine dyrkes ved fotenden av Heaven Mountain i Kina - og er saftige både på smak og konsistens. Mulig det henger sammen med at bæra vannes kun med smelta snø fra fjellet. Vokstområdet er rikt på mineraler og ikke utsatt for industriell forurensing. Så dette er et reint produkt, noe som er hyggelig å tenke på når en faktisk bruker ekstra kroner på å kjøpe dem!

Goji har blitt brukt i matlaging i det asiatiske kjøkken i mange hundre år, og er også en del av kostholdet i dag. De er rike på antioksidanter, mineraler og vitaminer. Jeg pleier å ha dem i frokostblandinga, men det finnes sikkert mange andre måter å bruke dem på også. Har bare ikke sjekka det så nøye enda. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...