søndag

Sirkus Petter

Og DER var endelig skisesesongen i gang med Petter i ledertog for å erte svenskene! For det er ingen som er bedre på det enn akkurat han. Aksel Lund Svindal er for skikkelig og har ingen svensker å erte, det samme gjelder Ole Einar Bjørndalen. Han har riktignok svensker å erte, men gjør det ikke fordi han er slik en voksen og moden (snart gammel) mann med høg grad av skikkelighetsfaktor

At Petter Northug erter på seg svenske sportskommentatorer ved å gå over mållinja i Gällivare med et svensk flagg tramper nok rimelig bra rundt på en stolthet. Men så er det også rimelig mye underholdning å erte opp svenskene, fordi de lar seg erte opp! Dette er det tradisjonelle søskenforholdet i et nøtteskall; lillebror erter storebor og storebror blir rasende, og lillebror piler avgårde godt fornøyd med oppnådd resultat. For det ER en grunn til at Petter erter svenskene litt ekstra, og det er jo fordi han da da får lov til å være vitne til spetakkelet etterpå. Fordi det alltid blir spetakkel. 

Det som er ekstra irriterende for svenskene er at Petter er så god til å gå på ski. Hele sirkus Petter hadde vært så mye enklere å håndtere hvis han ikke hadde vært det. Så til alle irriterte svensker; fortsett å irritere dere og kall Petter for en oppblåst gris og tullebukk. Det betyr at vi har masse god underholdning i vente!!

Tjäna! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...