fredag

Helt all rightHar noen fått med seg om Odd Børretzen har blitt gravlagt enda? Jeg har fulgt nøye med i de største tabloidene for referat. Ser nemlig for meg at det kommer til å stå 'Helt all right' og 'Jeg hater måker!' i program, på sløyfer og kanskje tilogmed på gravsteinen til denne mannen. 

Denne underfundige mannen som ville ha pantemerke har forlatt kloden. Det er trist. Jeg synes alltid det er trist når gamle mennesker dør. Sjøl om de er gamle. Jeg hater utsagn som: 'Men han var jo så gammel.' *Eh* -  ja, og så?? Det er likevel trist. Sorgen trenger ikke nødvendigvis bli noe enklere av at et menneske døde gammelt. 

Det som er fint med Odd Børretzen er at han etterlater seg et mylder av tekster og sanger. Underfundige, rare, geniale og viktige sanger om hverdagslige ting og universale ting samtidig. På en måte er han en slags omvendt rapper. Han snakker når han synger, men 'rappinga' skjer sakte og uten vulgæriteter. Og det viser vel at alle trenger ikke å provosere for å nå fram med et budskap. Jeg sier bare: 'Jeg HATER måker!'

Hvis noen av dere grevlingene snapper opp begravelsen, så si fra. Jeg vil lese referat fra hva presten sa, og hvordan seremonien var. 

2 kommentarer:

  1. En stor mann!

    Jeg skal i begravelse til uka. Til en mann som ikke rakk å fylle 80 og som var hardt angrepet av sykdom og tilhørende vondter den siste tida. Det blir tøft. Han var ikke ferdig levd. Vil tro at Odd sin begravelse finner sted kommende uke også.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...