
I helga hadde vi semesteret første grilling. Enkel bevertning på gode venner resulterte i løkpølse og ostepølse på kjøttfronten, coleslaw og potetstappe på grønnsaksiden. Legger ut to gode oppskrifter for coleslaw og stappe her:

1.)Skjær kål i tynne strimler. Rasp gulrøtter. Bland 1 del rømme, 1 del majones, ha i finhakket 1-2 hvitløksfedd samt en dæsj Worchester-saus. Salte og pepre - og bland med kålen og gulrota. Litt mer smak på? Ha i vårløk eller sjalottløk etter smak.
2.)Skrell poteter og del i biter. Putt i kjele med 1-2 finhakka hvitløk. Ha et oppkok og la potetene bli møre. Hell av vannet, og mos potetene. Ha i en brukbar klatt med smør og rør den inn. Hell på litt H-melk til stappa er passe "stappete" og salte og pepre til slutt.
Bon Apetitte!
http://www.receptjes.be/pics/worcestersaus.JPG
http://constanceline.blogg.no/images/414069-5-1253459129980.jpg
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar