tirsdag

Påsketrim

Det var var de nordligste delene av dette langstrakte landet som fikk finværet denne påsken, men noen få solstråler ble spandert de siste dagene av ferien - og da gjelder det å få utnyttet dem til det fulle med noen fysiske aktiviteter.

Jula pleier å være den høytiden som skaper mest trim i etterkant, men for mitt vedkommende er det påsken som blir den store trimhøytiden grunnet en iboende avhengighet av svensk smågodt. På den annen side er jeg skeptisk til hvilke fysiske aktiviteter man utsetter kroppen for - og det kan by på utfordringer når man er sammen med mennesker som mener at all fysisk aktivitet er artig. Personlig foretrekker jeg klatring, trampoline og håndball (det siste har jeg aldri spilt, men det ser fryktelig artig ut). Uansett så må man ta seg selv i nakken når et avkom melder sin ankomst, og denne påsken ble det satt av rikelig med tid til å lære vesletrollet å sykle.Like viktig som å sykle var å holde tråkkeverktøyet rent.

4 kommentarer:

 1. Lavransen<3

  SvarSlett
 2. Mamma sier at hun vasket dukkestua som liten - og kunne ikke leke i den etterpå fordi da ville den bli møkkete. Jeg tror Harald Eia har et poeng i at en ganske stor del av oss er genetikk.

  SvarSlett
 3. Dette lover godt for Henning- han vil få en sykkelkamerat innen kort tid! Her har gutta også gjort klar syklene for våren, men Casper sykler med knærne oppunder ørene og er i behov for en sykkel i et par str større! Han må bare samle 8 stjerner på tavla på kjøkkenet først (et fint virkemiddel til bedre oppførsel).

  SvarSlett
 4. Han er ikke den tøffeste gutten i gata, men det går stadig framover. Stjernetrikset er ikke en dum sak, hehe. Da får heller knærne befinne seg bak ørene innimellom.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...