fredag

Prinsesser og sånt

For ikke lenge sida blei den svenske kronprinsessa gifta bort til Daniel. De to har venta tålmodig i 8 år for å få hverandre, slik det seg hør og bør i et moderne monarki. Men da de første blei bryllup, så tok kongen fram stortromma og fikk hele Europa til å se at ei kronprinsesse kan faktisk elske en gutt fra middelklassen og at det er helt legalt.

Kronprinsessa var strålende vakker som brud. Kjolen var helt fantastisk, enkel og med et nydelig skulderparti. Og hun viser hud - det er kanskje ikke så vanlig i slike kongelige sammenhenger. Hvem ser Mette Marit spradende rundt i miniskjørt, liksom? Nå var Victorias kjole tekkelig på alle mulige måter, og hun hadde kjole som gikk til bakken, i motsetning til Petter Stordalens brud, Gunhild Melhus, som hadde kjole til knærne.

Krona var den samme som Sylvia brukte og sløret av kongelig hærkomst, det også. Jeg synes nok ikke at slør og krone passa kjolen så godt som en del ekspertkommentatorer. Gullkrona, med alle sine detaljer, blei veldig dominerende til den enkle kjolen. En skikkelig fin kjole til krona ville vært et gullskjær, ikke så svanehvit som den hun hadde.

Ellers trur jeg ikke at kronprinsesseyrket er noe voldsomt å trakte etter, sjøl med en Daniel ved sin side. Likevel medbringer det visse goder å være prinsesse. Blant  anna gir yrket gode muligheter for å bruke designklær (*sukk*) samt spise god mat. Dessuten er jeg ganske sikker på at de har gode barnevaktsordninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...