fredag

You are goodSjekk ut dette klippet. Gutten som synger heter Andrew Johnston og var med i talentprogrammet 'Britain's got talen' i 2008. Det er liten tvil om at han synger langt over talentsnittet av gutter på sin egen alder, men det som virkelig er interessant med denne seansen er hvordan gutten responderer på tilbakemeldingene. Han har med seg ei alvorlig mobbehistorie, noe som fikk et voldsomt fokus av både dommere og omverdenen ellers. Mens de to første dommerne vikler seg inn i noen tirader om at bøllene kan klype seg bak, at han synger som en engel og har et enormt talent. Guttens respons er bare middelmådig begeistring. Men det er når den største bølla av dommerne, Simon Cowell, hel renska for sentimentaliteter bare sier direkte til gutten: '..to hear it from me, you are good' - så sprekker fjeset opp i et stort smil. Og hvorfor det? Jo, fordi talentet hans er et talent i seg sjøl uten alt det andre rundt.  


2 kommentarer:

  1. Jeg digger Simon Cowell.
    Han driter i sosiale finesser og bare sier sin mening han... Jeg hadde venner i England som hadde vært hjemme hos han som snekkere eller rørleggere og de sa at han er verdens absolutt hyggeligste mann.Han har visst en helt enorm psykologisk innsikt... en elektriker sa han satt mer og drakk kaffe med han enn å skru opp ledninger fordi mr. Cowell ville prate med han.

    SvarSlett
  2. Det trur jeg faktisk på! Han er ekstremt god i tilbakemeldingene sine her, mens de to andre er bare *bla*bla*bla*bullies*bla*bla*bla.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...