søndag

Penisyoga

Det føles nærmest ut som en statshemmelighet å skulle skrive dette blogginnlegget ettersom det er snakk om Norges mest profilerte skuespiller som det er snakk om her. Men til mitt sjølforsvar, så vrimler det jo av penishistorier i vårt langstrakte land - så det er sikkert ingen som vil finne denne noe mer oppsiktsvekkende enn noen av de andre.


Denne historia kom meg for øret under ei matpause (av alle ting) i masterhula på HiO. En medstudent har visse indirekte bekjentskaper i teatermiljøet, og kunne videreformidle en slags teatermiljøhemmelighet om at Hennie er veldig kry av nedre gevanter. Nå er han sikkert ikke aleine om akkurat det, men at han liker å vise den fram ved å fiske stasen ut og brette den rundt armen, er nok ikke helt etter læreboka. Sjøl ikke den de bruker på teaterhøyskolen. 


Med fantasien på lag 
Det morsomste var likevel da denne historia blei presentert for et lite utvalg av kolleger, hvor den ene fikk en plutselig assosiasjon til yoga. Dermed var begrepet penisyoga etablert, og med fantasien på lag - så kom det opp mange kreative løsninger til Aksel Hennies litt mindre kjente forestillinger. Vi var også alle enige om at tynne håndledd må være en stor fordel i denne bransjen. 


Les mer: Rødt lys 2 kommentarer:

  1. Hehe... Fint samtaleemne :P
    Og fin blogg til deg òg ;)

    SvarSlett
  2. Takk! Ja, det er mye som skal snakkes om, gitt.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...