fredag

Høgdehopperen Usain Bolt


Haha! Dette må være tidenes kollisjon på Bislett!  Og den fikk alle overskriftene i VG i går kveld, selvfølgelig. Usain Bolt løper ned ei blomsterjente, kjapper tak i henne i fart for å unngå at hun ikke slår seg og regelrett løfter henne opp på beina igjen. Jenta får til gjengjeld tidenes *eh* møte med verdens raskeste mann . Sikkert mange som er henne evig misunnelig! Bli løfta opp av sjølveste Usain Bolt, liksom. Hvem får oppleve det?!

Det gøyeste med hele seansen er jo at Usain Bolt først prøver å hoppe over henne. Bruke henne som en hekk, rett og slett. Og det er faktisk ingenting å utsette på spensten, han går himmelhøgt. Men norske jenter er sjelden så små, så han mislykkes til tross for sin respektabel svevetur. Og da er det jo ikke noe mer gentleman-like enn å sørge for at hekken ikke går i bakken med et brak. Dessuten kunne han jo blitt sint og skjelt henne ut. Men det gjorde han ikke. Bra mann! Se hendelsen i klippet under :) 


Lese flere sportslige ting? Sjekk linkene under..
Det er ikke så sannsynlig at jeg noen ganger kommer til å blogge om svømming igjen. Men det var vanskelig å la være da Alexander Dale Oen døde. Og jeg satt oppgitt og så på mediene snakke om at OL-medaljene røyk. Driter i de medaljene. Tragedien er at noen mista barnet sitt og at en ei jente mista kjæresten sin. Og at han ikke fikk oppleve å bli gammel. Les mer her! 
Noen som husker Johhny Hoogerlands rompe under fjorårets Tour de France? Klikk her for et lite gjensyn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...