Denne oppskriften er knabba fra Årnes-kokka Marit Gjelsnes, men jeg tar meg mine friheter til å publisere oppskrifta her - selv uten forhåndsavtale på det. Ettersom alle matlagere med en viss respekt for seg selv alltid slumper, så er dette en skikkelig slumpe-oppskrift.
Steik 400-600 gr. kjøttdeig sammen med gul løk og hvitløk (hvor mye avhenger av hva man liker..). Hell over 1-2 bokser med hermetisk tomat. Husk salt, pepper og en bra dæsj provence/oregano. Lag hvit saus. Legg lagvis i denne rekkefølgen: 1.) Kjøttdeig 2.) Hvit saus 3.) Lasagneplater 4.) Hvit saus 5.) Kjøttdeig 6.) Ost og eventuelt krydder. Inn i ovnen på rundt 200 grader til osten får ei gyllen, sprø hinne.
Serveres til sprø salat og brød.
Les også:
- Mine terningkast på norsk sjokolade. Hobby er favoritten!
- Verdens raskeste browniekake! Nam, nam.
- Det beste slanketipset i verden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar