søndag

In the twilight zone

I forbindelse med at vi leste 'Twilight' på studiet, så fant jeg ut at det kan være kjekt å se filmen. Etter hva jeg har forstått så har Robert Pattinsons tolkning av Edward Cullen tatt en hel ungpikeverden med storm i tillegg til at Kristen Stewart har fått enda flere jenter til å lengte etter å være Bella.

 

Karakterene er forholdsvis endimensjonale, slik som i boka, men fordi skuespillerprestasjonene er så gode - så glemmer en det, lar merkelige ting seile sin egen sjø og bare nyter dette universet. Det regner stort sett i hele filmen, det er en konstant kamp mellom det gode og onde samt kjærlighet som det er verdt å dø for. Melodrama? Ja takk.

Noe rart? Ja, håret.
Som underholdning og avbrekk fra virkelighet er denne filmen top notch. Sjøl hadde jeg satt pris på om de kunne brukt mer av humoren fra boka, det blir til tider litt langtekkelig med konstant regnvær og løsing av mysteriet 'Edward'. Men det er også et par ting som jeg ikke helt får tak på:
  • Er Bella bortskjemt? Hun tar ikke spesielt godt vare på venninnene sine, de havner alltid i bakleksa etter Edward
  • Hvorfor ser Dr. Cullen ut som en albino? Rar hårfarge.
  • Er ikke kjennetegnet på vampyrer at de er bleike? Åffer dukker det da opp en neger-vampyr?
  • Vampyrer skal være helt kalde, men når Edward og Bella kysser så er *eh* leppene godt klistra til hverandre
  • Hvorfor kan ikke Dr. Cullen suge ut gifta i fra Bellas blod?
  • I actionscena mot slutten så sloss det så treverk og glass fyker til alle kanter. Men når Edward omtrent blir kvalt (kan vampyrer kveles?), så går ikke tommelen til 'slemme-vampyren' inn i huden. Mystisk.
Fikk forresten et tips om denne filmsnutten på YouTube. Muse og tidenes tøffeste baseballscene. Sjekk den ut!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...