fredag

Twilight to be continued...og Edward er lunken!

På studiet har vi all stillhet sitti inne på et trangt undervisningsrom flira litt av disse kalde beskrivelsene av Edward Cullen i 'Twilight'-serien. Han har kalde lepper, kalde hender - rett og slett et stykke kald kropp. Og skulle en ha voldsomt lyst, så er det jo bare å ta seg en tur Vigelandsparken og smaske rundt på noen statuer der for å få samme opplevelse. Sjøl har jeg kommet fram til at Edward er lunken, men at hans store rival Jacob er veldig varm. Litt som damer i overgangsalderen.

Og 'Blue Moon' er definitivt Jacob sin bok. Her er det laaaaange utredninger om han, hvordan han blei varulv og hvordan vennskapet mellom han og Bella utvikles. Kanskje ikke så rart når Edward finner det for godt å stikke av for et halvt år, så Bella må nødvendigvis finne noen andre med overnaturlige evner å være sammen med. Det hele ender med en slags merkelig 'omvendt' redningsaksjon der Bella i all hast reiser til Italia for hindre Edward å gjøre bort seg.

Det er en ting som irriterer meg med Bella-karakteren; Hvordan er det mulig å bruke omtrent 50 sider på å gjette at Jacob er en varulv? Jeg er helt sikker på at hver eneste fjortis i hele verden har skjønt etter første setninga. Men Stephenie Meyer skal ha god kreditt for å ha noen ekstra kort i skjorteermet når det gjelder å lure inn nye elementer i fortellinga som gjør at en er forplikta til å lese videre.


'Eclipse' står for tur.

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt fortapt i denne serien! Maken sier at jeg ødelegger snittalderen. Pytt sier nå jeg.

  SvarSlett
 2. Hehe! Jeg ble rimelig oppgitt over "fjortiseriet" og diverse gjentagende skildringer da jeg leste bøkene jeg også... Hoppet litt over de skildringene etterhvert, jadajadajada...

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke havna på dete kjøret, men kysse på statuene i Vigelandsparken, det har jeg visst prøvd.

  SvarSlett
 4. Edward den kalde vampyren med det varme hjertet og kyss/kjærtegn som gjør Bella varm. Kald + varm = lunken. Hi Hi. Jeg tenker mer med bekymring på hans steinharde kropp.....

  SvarSlett
 5. Det utrolig mange som IKKE er fjortiser som leser denne serien, også... Veldig pussig fenomen.

  Hvordan var det å kysse statuene i Vigelandsparken?? Ser for meg at det er det nærmeste vi vanlig døde kommer å kysse en vampyr.

  Har vampyrer hjertet? Eller snakker du nå metaforisk, Linda? Hehe.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...