tirsdag

Søt Sandberg

Det er nå litt søtt når en FrP-politiker stormer inn i ei kirke for å fortelle sultestreikende at de må respektere demokratiske prosesser. Nå kjenner jeg veldig lite til demokrati i Etiopia, men jeg veit at å lekse opp norske regler for folk som er i sultemodus er som å fyre for kråka. Men for all del, alle forsøk er verdt å prøve ut.

Når det er sagt, så har vel heller ikke Sandberg en slags enerett på å definere hva kirkerom skal brukes til. Når kjendiser kan feste i kulturkirken Jacob, så kan da flyktninger bruke domkirka til en sultestreike-aksjon? Problemet er at en ikke går inn i hellige rom med makt fordi det er et hellig rom. Men det skal ikke forundre meg om Sanberg hadde lyst til å ta i bruk milde politimetoder og kanskje dra flyktningene litt øra for sikre seg at de fikk med seg de lange avhandlingene om hvordan norsk flyktningepolitikk er.

Et anna spørsmål er om den mannen helt fremst i bildet er presten? Isåfall; kul jeansprest. 

3 kommentarer:

 1. Politiet må gå in i kirken og få dem ut.Busser står klar.Kjøre dem rett til Gardemoen til ett ventende fly.Klar for avgang i det somalirene er kommer på plass.Om de har vært her 17 år eller 17 dager skal ikke spille noen rolle.


  ANIN

  SvarSlett
 2. Godt innlegg! Jeg ignorerer den som (selvsagt) har kommentert anonymt og fortsetter å fortvile over norsk asylpolitikk.

  SvarSlett
 3. Hehe, kanskje den anonyme ikke har fått med seg at hellige rom er hellige? Det betyr at politiet ikke skal ha aksjoner der. Jeg er helt sikker på at det er etter norsk lov.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...