onsdag

Gadafi-trikset

En kan virkelig spørre seg hvordan verden greier å produsere så mange gale statsledere. Når Libyas diktator setter seg til i en krok med et gevær og brøler om sine martyriske handlinger, så minner jo dette mye om oppførselen til et bortskjemt barn (minus geværet vel og merke, og bombinga av egen sivilbefolkning); 'Hvis jeg ikke får det som jeg vil så er det dere som er DUMME!!' Det er også litt merkelig å bruke narkotika som årsak til at landet er i fullt opprør, en skulle tru at et slikt problem ville gitt motsatt resultat? Men han har sikkert ikke tenkt på at det hadde vært en god strategi for faktisk å beholde makta; dope ned alle slik at ingen hadde vært i stand til å gå ut i gatene og protestere.


Trikset er, etter hva jeg har skjønt, å få militæret over folkets side - og da er mye gjort. En liten diktator aleine mot sine egne soldater varer ikke lenge. Så får vi håpe at militæret i Libya slutter å plaffe løs på sivilbefolkninga og heller får kloa i al-Gadafi. Verden er bedre tjent med en diktator mindre.

'Jeg er ikke gal, bare martyr!'


4 kommentarer:

 1. Rart med disse som tror de eier det landet de "herkser" over. Og det er like rart at folk underkaster seg slike "eneherskere".
  Vel, de fleste lar seg vel kjøpe, og får goder av det, og dermed hjelper "X" til å holde makten.
  Aner vi slike tendenser i Norge, dog i en annen målestokk, og med et parti som .....?

  SvarSlett
 2. Om ikke lenge reiser Gahr nedover for å få igang dialog,da ordner det seg nok..

  SvarSlett
 3. Definitivt en litt annen målestokk. Har til gode å oppleve at Stoltenberg bomber meg, hehe. Gahr Støre har de underligste evner når det gjelder diplomati.

  SvarSlett
 4. Det vil ikke skje en politisk endring i Norge, relatert til AP dominans. Ganske enkelt fordi folk ikke vil stemme på noe som berører deres situasjon/inntekt, når de står med stemmeseddelen i hånden.
  Det gjelder så å si alle offentlige ansatte, uføretrygdede, arbeidsledige, sosialklienter, de som lever på og av andre offentlige tilskudd og bidrag etc.
  Resten er i klart mindretall.
  Dette vet AP, derfor tar de vare på sine støttespillere, med oljepenger!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...