torsdag

Kitten

Elizabeth 'Kitten' Taylor må ha vært Hollywoods vakreste dame. Jeg er ikke så sikker på om det betyr at hun var Hollywoods lykkeligste dame, men når seg jeg ser på bilder av henne så minner hun jo mer om ei gresk gudinne som ikke tilhører den normale verden. Det er i hele tatt et under at så mange menn i hele tatt våget å nærme seg henne, men med hele 8 ekteskap (der to var med Richard Burton så må de jo ha gjort det. Dama hadde fantastisk humor til tross for et turbulent liv med mange oppturer og like mange nedturer. Som en kommentar til sine mange ekteskap sa hun en gang følgende:
 'My mother said I didn't open my eyes for eight days after I was born, but when I did, the first thing I saw was an engagement ring. I was hooked.' 

Jeg har faktisk sett henne i bare en film, 'Katt på hett blikktak', hvor hun spilte mot Paul Newman (som hun forøvrig aldri var gift med) og denne filmadapsjonen blir regna som en klassiker av William Tennesses prisvinnende skuespill. Og det med god grunn, hun gnistrer i rolla.

R.I.P Kitten. 

4 kommentarer:

  1. Hvis du er kvar i Praha må du få med deg den jødiske kyrkegården og kvartern runt. Helt underbart...

    SvarSlett
  2. Richard Burton, selvfølgelig. Aiaiai.

    SvarSlett
  3. Takk for tipset, Osloskånskan!! Det kommer litt om det også her....sånn litt etterhvert! *hihi*

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...