onsdag

Nass Tag

Naa har jeg kanskje greid aa finne verdens minste kart for aa illustrere hva som har foregaatt i dag. Men la gaa. I dag har vi värt i padlebranjsen,  og vi har tatt oss noen kilometer nedover elva Neisse. Elva er helt enkelt grensa mellom Polen og Tyskland (altsaa lysegrönn flekk og blaa flekk paa kartet), og etter hva jeg har forklart ikke et helt enkelt terreng aa rydde opp i etter krigen. Hvor skulle naa denne grensa gaa mellom landa?

Heldgvis fant de ut av det, og i dag kunne vi padle i vei uten aa tenke videre stort over om vi befant oss i Tyskland eller Polen. Naa er det ikke alltid like lett aa väre mange paa tur samtidig i kajakker, og en slags storkollisjon gjorde at enkelte fikk en vaat slutt paa turen. Et intensivt regnvär bidro til at resten fikk ogsaa smake det vaate elementet. Saa da vi kom i land klapra tyske og norske tenner i kor. Dagens morsomte samtaleutveksling laa likevel i det vaate elementet. I panikkens kaos i elva ropte de forulykkede: -Hvor skal vi svömme? Hvor skal vi svömme? Og med de beste intensjoner om aa hjelpe saa var raadet:- Svöm til Polen! Svöm til Polen!!

5 kommentarer:

  1. Skjønner uka er full av opplevelser!! Der skulle vi ha vøri, Karl :-D

    SvarSlett
  2. Haha!! Godt råd i kaoset;-) Håper dere er tørre nå, alle mann.

    SvarSlett
  3. Hihi, som om noen egentlig visste hvilken vei det var, da?? :D
    Kos deg videre på tur!

    SvarSlett
  4. Har dere hatt en fin dag i dag?? Fortsett å kose :=))

    SvarSlett
  5. Naa er vi törre og sola hat unseren gescheint! Oppdateringer paa Dresden og Berlin kommer etterhvert. Fikk forövrig paapekt fra en elev at kommentaren var: -Svöm til Polen for H********!! Drama paa Neisse.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...