torsdag

Påskekortet mitt

Som nevnt tidligere så blei det født et lite påskekort rett etter påske. I forkant var jeg en liten tur på Nille for å se etter servietter til å kollasje med - og fant noen brukbare med motiver av en hønefamilie.

Kortet er mer et lag-på-lag-triks enn et kunstnerisk unikum. Jeg gikk i oppsamlingsboksen for resteark og plukka ut alt som var gult. Har sverta en del på kantene samt fant noen rub on-bokstaver, en liten 'ticket' fra SkyBlyePink og et bånd - og dermed var det gjort.

Flere kort kan du se på linkene under!

5 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Jammen var kommentaren din også vekk hos meg,skjønner ingenting!!!Er forresten flere kommentarer som er vekk..Du har heller ikke blitt følger,er visst ikke meningen det he he!!

  Vi får gi denne oppdateringen litt tid så blir det nok bedre;)

  Ha en fin helg ivertfall:=)

  Klem på klem

  SvarSlett
 2. Hm. Hele innlegg har forsvunnet hos meg. Rare greier. Nå ligger iallefall omtalen av Give Awayen ute igjen. Ikke verst! Hehe.

  SvarSlett
 3. Heisann! Under bloggetrøbbelet har kommentaren din på Give awayen min blitt borte. Var det to lodd du tok? Må jo ha deg med i trekningen :o)

  SvarSlett
 4. Stilig å komme med påskekort nå! Bloggeren var ute av drift i 23 timer, egentlig ikke så mystisk at ting ble borte....

  SvarSlett
 5. Bedre seint enn aldri.. Hehe. Det blei en del krussetull med ute av drift. Merka du deg også, Maria??

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...