lørdag

Går hardt utover dyrepassere om dagen

Dyrepasser er tydeligvis ikke den tryggeste jobben om dagen. Leser på dagbladet.no at en tiger har kverka ei dyrepasserdame etter at døra til buret ikke var skikkelig låst. Tigeren blei skutt av parkens direktør til slutt. Men noen bør kanskje ha en gjennomgang av sikkerhetsrutinene sine, eller?

Det er ikke så lenge sia en dyrepasser i København måtte bøte med livet. Jeg har ikke fått med meg hva som skjedde der, men han var plutselig inne hos tigerne på natterstid. Og det skulle han vel ikke være. Leste noen spekulasjoner om at mafiaen hadde dytta ham inn dit. Rar mafia i Danmark, forøvrig. Bruker tigere som drapsvåpen. 

Og så var det denne svenske dyrepasseren som var i innhengninga da det klikka for ulveflokken. Der hadde de en praksis med at dyrepasserne var sosiale med ulvene. Slik de er på Langedrag. Men er det så lurt, da? Dette er ikke bikkjer. Skeptisk igjen, altså.

Det er kanskje en lur tanke å forholde seg til rovdyr som om de faktisk er det - ikke planteetere og kjæledyr. Dyrepasseren i Kristiansand fortalte i sommer at hun telte og telte tigere for kvelden for å være sikre på at alle var der de skulle være. Og det var skikkelige runder med sjekk flere ganger av porter og strømgjerder. For ingen vil møte em tiger loffende rundt i sentrum av Kristiansand by, liksom.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...