tirsdag

Svake menneske

Etter at halve formiddagen blei sovet bort, besøk av UPS-mannen og sjamporydding, så måtte jeg komme meg ut og gjøre sånne ting som er nødvendige for å overleve i sitt eget liv.

Ettersom matskapene er tomme, så dro jeg rett til Bjørkelangen Torv for å sitte på cafeen mens sola skinner ute. Det er jo sånne mennesker jeg hat slengt med leppa på tidligere; folk som klager på været og sitter inne på cafe når sola skinner. Jeg klager ikke så mye på været, er ikke så glad i sola, den er min verste hudfiende. Men jeg klager en del på at det ikke er varmt. Jeg er glad i varmen. #paradoks

Bestilte frokost til lunsjtid, og var et ganske bra menneske da valget falt på salat med reker. Dog sikkert ikke økologisk. Så bestilte jeg eplemost istedenfor Cola, sjøl om jeg hadde mest lyst på Cola. Skuffelsen var stor da jeg oppdaga at mosten var fra konsentrat (#bare søppel). Mitt svakeste øyeblikk var når kokoskaka blei med på lasset. Den var ikke helt planlagt, men til min unnskyldning var den laget fra bunnen av.

Brødskivene på bildet var ikke spiselige (#tørre skorper).2 kommentarer:

  1. Det der hørtes helt fortreffelig ut. Ja bortsett fra skorpene da.

    SvarSlett
    Svar
    1. @Elisabeth: Lite fortreffelige skorper.

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...