torsdag

Ögonfransar

Da har jeg kommet til den siste fasen i kulemageprosjektet. Det begynner å snevre seg godt inn når det gjelder utvalget i klesskapet, det har oppstått noen mystiske og beige ringer under øynene og håret skal jeg ikke en gang snakke om. Derfor har jeg begynt å se etter alternative måter å fiffe seg opp på. Første skritt var å gå til innkjøp av ei fin klokke. Jeg har vært Frk. Klokkeløs i 15 år, men det er faktisk sånn at klokka kan fungere som et slags smykke. Eller pynt, da. Og nå har jeg faktisk begynt å se på tida med den også. Det andre forsøket på å holde en viss standard oppe er falske øyevipper. Noen vil helt sikkert hevde at det er bare tøys, men hallo; vi snakker jo ikke botox eller silikon, liksom. Falske øyevipper går i samme kategori som falske negler, eller neglelakk. De er noe klønete å få på, mye klissete lim som ikke må feste seg på fingrene, og de kan klø litt. Men jeg har hjulpet mitt genetiske øyevippmateriale litt på tur - og blafrer frimodig med dem. I dag har jeg vært i Oslo en tur, og da vil en (iallefall jeg) se litt fin ut. Uansett om en skal på cafe eller glo på pc-skjerm med masteroppgava skrikende til deg. En kan jo være så heldig å bli 'oppdaga' av noen i slike byer, så viktig å ha en viss standard.

Det blei ingen oppdagelse på med denne gangen heller. Men jeg fikk skrevet om noen avsnitt på mastergraden og møtt kjentfolk. Det siste der er spesielt hyggelig!


5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke fått med meg at du tar mastergrad, hva skriver du om?

  Klart man må pynte seg når en skal til Oslo! Ta på seg ren bukse og denslags, kanskje sørge for bankkort med topp også?

  SvarSlett
  Svar
  1. @lammelaar: Pynting i hovedstaden er helt klart viktig! Jeg skriver om Peer Gynt, jeg! Rar fyr.

   Slett
 2. Jeg synes du var fin, jeg! Merket ikke noe til de beige ringene, heller, så øyevippene gjorde nok jobben sin! ;) Du må komme til Oslo oftere! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. @Ane: Takk :) Må pynte seg når en skal treffe fintfolk! Og det er et sted jeg kan pynte meg om dagen. Neglelakk er neste skritt.

   Slett
 3. Du var fin! Merket ikke noe til de beige ringene, så øyevippene gjorde nok jobben sin... ;) Du får pynte deg og komme tilbake til byen om ikke så lenge. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...