fredag

Gapestokken finnes enda. På internett.

Nå håper jeg at alle Twi-Hards har kommet over det verste smaskesjokket Kristen Stewart påførte sine fans forrige uke. Hollywoods best betalte skuespillerinne kløna det rimelig til for seg sjøl da en paparazzi greide å forevige noen bilder av henne og regissøren av Snow White and the Huntsman; Rupert Sanders. Kjæreste Robert Pattinson gikk rett ut i spagaten (naturlig nok) og forsvant kort tid etter fra jordas overflate. Folk har jo trudd de har sett ham både her og der, men sannheten er at han har hemmelig tilhold i kjelleren min. Kødda.

Jeg skal ikke kommentere Stewarts leppekontakt med Sanders noe videre, men synes det er veldig mystisk at hun hogg til midt på lyse dagen hvor paparazziene lurer rundt i enhver busk. På den annen side så er det viktig å huske på at hun ER ikke Bella Swan i Twilight. Bella Swan gjør ingen brølere, og hun lever alltid under vingen til sin store beskytter; Edward Cullen. Men hallo, Twilight er fiksjon - Robsten er virkelighet. Og virkelige folk gjør dumme ting, dessverre.

Det kan umulig ha vært enkle dager for Stewart. Hun har fått kjeft fra alle hold; pressen, kolleger, familie. Skal en tru kjendisbloggeren Perez Hilton, så har hun ikke en eneste venn igjen i hele verden og at det er fullt fortjent fordi hun er et gjennområttent menneske som en bare kan hive råtten frukt på. Det er ungen tvil om at Stewart har begått et alvorlig tillitsbrudd, men hun har også frivillig innrømt hva som skjedde, bedt om unnskyldning og står nå pent i den virtuelle gapestokken og tar i mot all dritten som kommer. Hvem har mot nok til å gjøre det?!

Men jeg veit også om en rimelig gløgg fyr som for noen århundrer tilbake sa til de skriftlærde, som ville steine ei dame for utroskap, at den som er helt uten synd skulle kaste den første steinen. Var ikke mange som turte å hive noe som helst da, gitt. Ikke en gang smågrus! Hvem er de skriftlærde her tru? Jeg bare lurer.

Jeg forstår at Pattinson er djupt ulykkelig. Han er en fin fyr og hele Hollywoods kjæledegge. Men jeg er også imponert over Stewart som står i denne stormen helt aleine. Det koster.
4 kommentarer:

 1. Jeg hadde ikke en gang fått det med meg, men nå følger jeg ikke med på så mye av det som står i bladene eller på nettet om kjendiser. Jeg mener det er deres liv og de får gjøre som de vil;) He he:)

  SvarSlett
  Svar
  1. @Elin: Mediene burde jo ikke skrive så mye om det, heller. Men de tjener vel gode penger på dette her. Er vel derfor de har paparazzier rundt omkring i buskene.

   Slett
 2. Svar
  1. @osloskånskan: Jeg håper de finner tilbake til hverandre!

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...