torsdag

Takk for all svangerskapsstøtte!

Det har kommet veldig mange hyggelige kommentarer på innlegget mitt om det å være gravid og ikke ha spesielt vakre og romantiske tanker om det, både på og utenfor bloggen. Takk til Bøllemamma, Oppsummert og Runa som gir den gravide (altså meg) støtteerklæringer etter alle kunstens regler. Det setter jeg stor pris på! Og ja; Ingenting er mer kjedelig enn smokk og bleie. Og en kropp som buler ut i alle retninger. 


Akkurat nå om dagen vier jeg svangerskapet veldig lite oppmerksomhet. Jeg har bestemt meg for hvilken vogn som skal anskaffes etter tips fra verdens beste Guro, men utover det vies ikke tilstanden nevneverdig oppmerksomhet. Det registreres liv hver dag og da er alt såre vel. Jeg fremdeles usikker på hvilken uke jeg befinner meg i, men i morgen skal jeg avgårde til en gynekolog (!?) på Kongsvinger sjukehus for å snakke om det høge blodtrykket. Lurer litt på åssen det der skal foregå. 


Lese om flere gøyale ting? Sjekk dette!
Demi Moore la standarden for Hollywood med å la seg fotografere naken med struttemage. All ære til henne for et vågalt stunt! Men vil nordmenn (og jeg) tørre det samme? Les mer her :) 
Husker dere den dama som fødte en baby helt lydløst på et flytoalett? Og deretter putta babyen i søpla (ikke fult så hyggelig del av historien..)? Jeg har lurt på hvordan det i hele tatt er mulig. Kanskje det var feil flyselskap. Les mer her! 

2 kommentarer:

  1. Dette hadde jeg ikke fått med meg. Pass godt på blodtrykket ditt og lykke til.

    SvarSlett
  2. Ojsan, detta har kjerringa på Eiketun gått glipp av! Gratulerer så mye til deg og familien <3

    Vicky

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...