Driver mye i suppebransjen om dagen, og så lenge det er høst - så passer jo det utmerket. Men jeg er suppemenneske hele året, egentlig. Supper er bare topp mat!
I dag har jeg eksperimentert litt med tomatsuppa. Er veldig glad i chili, så forsøkte å lage suppe med det i. Uten at den blir for sterk, da er det jo ingen som tør å spise den..
Dette trenger du: 6-8 tomater (økologiske; Meny, Coop Extra), 1/2 chili, 1/2 paprika (økologiske; Coop Prix, Coop Extra), 1-2 hvitløksfedd, olje, 1 rødbet (økologisk; Frilund), 2-3 ts tomatpurè (økologisk; Coop Prix), salt & pepper & basilikum.
Tilbehør: egg, pasta, brød, rømme
Del tomat og paprika i biter og ha i blender. Hakk chili med frøene i og ha i blender. Varm olje i kjele og ha i hakka hvitløk. Steik forsiktig. Rasp rødbet og ha i tomatblandinga. Hell over i kjelen og la det putre i 10 minutter. Ha i tomatpurè, salt & pepper og basilikum og la det putre 5 minutter til.
Tweet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar