lørdag

Endless Love; det er på tide å gjøre seg ferdig med Twilight

I fjor på samme tidspunkt så dro vi avgårde en gjeng jenter på kino for å se blodtørstige veggisvampyrer være ekstra heltemodige og redde verden. Vi troppa kvinnesterke opp i kinosalen og der satt flere rader med fjortiser klare med popcornet sitt og stirra litt sånn halvt forfjamsa på oss 'gamle' damene komme inn i lokalet. 

Det skal bli en befrielse å bli ferdig med Twilight. Filmanmeldere har gitt den siste filmen sine middelmådige terningkast, noe som ikke er veldig overraskende. Men hva anmeldere mener om fortellinga og Bella, Edward og Jacob har ingenting å si for billettsalg og hysteri. Det hyles like mye ved promoteringene som tidligere, og Robert Pattinson og Kristen Stewart må atter en gang  ha et kobbel av livvakter for å kunne ta noen skritt sammen på den røde løperen. Billettsalget når stadig nye høgder, og forfatter Stephenie Meyer blir stadig rikere og når alt kommer til alt; money talks. Det finnes et enormt marked i romantikkhungrige fjortiser, og det er den viktigste faktoren for suksessen bak både bok og film. De over 30 i kinosalen er tross alt i et betydelig mindretall. 

2 kommentarer:

  1. Jeg har sett den siste filmen og likte den. Jeg liker bøkene godt, men har aldri hvert noe særlig fornøyd med filmene men den siste var overraskende bra:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...